2 Başkan YMS Gündemiyle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumartesi günü Büyükşehir Hizmet Binasında yaptıkları toplantıda Malatya’nın son dönemdeki ana gündem konularından birisi...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,  Cumartesi günü Büyükşehir Hizmet Binasında yaptıkları toplantıda Malatya’nın son dönemdeki ana gündem konularından birisi olan Yeni Malatyaspor ile ilgili gelişmeleri görüştükleri ve ortak hareket edeceklerini  vurguladılar.

Gürkan, ve Güder, Cumartesi günü sabah saatlerinde Büyükşehir binasında bir araya geldiler.  Yerel seçimlerden sonra 2isim ilk defa özel olarak bir toplantı yaptı ve birlikte ikili fotoğraf paylaştılar.2 başkanın Yeni Malatyaspor gündemli özel toplantı yapması dikkat çekerken,  toplantıya ilişkin sonucun önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. 3 başkanın Adil Gevrek yönetimine destek vermeme kararı almış olabilme ihtimalinin yüksek olduğu ileri sürülüyor. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ve Battalgazi Belediye Başkanımız @osmangudertr  ile bir araya gelerek #Malatya’mızı ve değerlerini konuştuk…” ifadelerine yer v ifadeleerdi. 

“Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @selahattingrkn ve Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın  @osmangudertr ile birlikte Büyükşehir Belediyemizde bir araya geldik. #YeniMalatyaspor’umuz ve genel olarak #Malatya’mız ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. #cumartesi.”  

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise  toplantıya ilişkin olarak şu paylaşımı yaptı:;

“Ortak sevdamız Yeni Malatyaspor’umuz için bugüne kadar nasıl bir olduysak, bundan sonrada birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.dedi

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler