3 YIL SONRA HAKİM KARŞISINA ÇIKARTTI, ÜST MAHKEME SERBEST BIRAKTI video

Vakıf tarafından dolandırılan 2018 yılında vergi rekortmeni olan Mahmut Çelik, kendisini dolandıran kişilerin başını hakim karşısına çıkarttı, mahkeme tarafından tutuklanan şahıs bir üst mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Malatya'da et ticareti yapan Mahmut Çelik, 3 yıldır kendisini dolandırdığı iddia ettiği vakıfla hukuki mücadele içerisinde. 3 yıldır mahkemeye başvuran ama bir türlü dosya incelenmeyen davada, mahkeme 3 yılı sonra başlarken, Çelik mahkemede de hukuksuzluğun esiri oldu. 
Mağdur olduğunu dile getiren Çelik Cumhurbaşkanına seslenerek şunları söyledi; "Sayın Cumhurbaşkanımın dikkatine, ben Malatya'da 30 yıldır tarım ve hayvancılıkta et toptancılığında birinci olan bir adamım. 2018 yılında vergi rekortmeni oldum. Et toptan işi yapıyorum. insan ve irfan vakfının adamları tarafından dolandırıldım. Devletin bütün kolluk kuvvetlerine haber verdim. Süleyman Soylu'nun yanına gittim, Devlet Bahçeli2nin yanına gittim. Milli savunma bakanı Hulusi Akar'a, MİT müsteşarı Hakan Fidan'a yazdım. Devletin bütün kolluk kuvvetleri geldi ifadelerimi aldılar. 3 yılda zorla mahkemeyi başlattık. Mahkemeye gelmeyen Hamit Avcı, yakalaması kararı olan Hamit Avcı, İstanbul'da operasyon yapılıp alınmayan Hamit Avcı, dolandırıcı şebekesinin başı, 12. Ağr ceza tarafından yakalama emri kaldırılıyor. 9. Ayın 8'ine 11. Ağır cezada mahkememiz başladı. Mahkemede tutuklanan Hamit Avcı, 3 gün sonra 12. Ağır ceza tarafından tekrar serbest bırakılıyor. Devletin her tarafına haber verdim. Ben 12 yıldır Malatya'da AKP'nin delegesiyim. Malatya milletvekillerinin hepsinin haberi var, hepsiyle görüştüm. Zorla mahkemeyi başlattık.3 defa operasyon yapılıp alınamayan adam, 12. Ağır ceza tarafından yakalanması kaldırılıyor. 11. Ağır ceza mahkemesinin içerisinde avukat savcıya bağırıyor, dünyanın hakaretini yapıyor. Bu neyin nesidir? 3 yıldır mahkeme yok, hukuk yok, adalet yok. Hukuku, adaleti başlattık adamı yakalattık. Türkiye'yi dolandırtan bir şebekeyi çökertmeye çalışıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, kim bize sahip çıkacak. Ben perişan oldum. 10 tane vilayete borcum var, fakir fukarayı mahvettim. Ziraat bankası yerlerimi icrada satıyor. Ekmeğe muhtaç oldum. Madem bırakılacak bu hukuk neden var? Bu ayın 6'sına mahkeme var. Tüm Türkiye'de dolandırdıkları bu adamları mahkemede hazır bulunduracağım. Aranan adamı yakalatıyorum, 3 gün sonra serbest kalıyor. Bunun arkasında kim varsa bulunsun adalet önüne gelsin. 12. Ağır cezada bunu serbest bırakan kim varsa bunun hesabın versin. İnşallah bu videomu duyar bana sahip çıkarsın. Ben PKK'lı, FETÖ'cü değilim. Allah rızası için 5 dakika beni dinleyin. Bu videolarımı size söylemiyorlar."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler