Akçadağ Dayanışma Derneği'nden Kızılay'a Ziyaret VİDEO

Akçadağ Dayanışma Derneği ( AKÇADAĞDER ) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu Üyeleri Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu'yu ziyaret etti.

"KIZILAY'IN YANINDAYIZ"
Geçtiğimiz günlerde Akçadağ Dayanışma Derneği ( AKÇADAĞDER ) Başkanı olarak seçilen Murat Maskar ve yeni yönetim ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Kızılay Malatya yönetimi ziyaret edilirken Kızılay Malatya Şubesinde gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akçadağ Dayanışma Derneği ( AKÇADAĞDER ) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Maskar: "Derneğimiz2019 yılında kurulan  bir dernek. Yaklaşık 1 ay önce bir yönetim değişikliği yaptık. Derneğimizin adı Akçadağ Dayanışma Derneği. Dernek olarak Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretle başladık. Bugünkü ziyaretimiz Kızılay Malatya şubesine gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Kızılay insanlık ayrımı yapmadan, tarafsızlık ve bağımsızlık ilkesiyle hareket eden bir kuruluştur. Bu kuruluşun varlığı derneğimiz açısından çok önemli. Hem gönüllü çalışanların olması hem de maaşlı çalışanlarından oluşan bir teşekkül. Bizler Kızılay ile beraber sahada çalışan birer kuruluşlarız. Özellikle depremden sonra pandemi sürecine girdik. Sahada çok aktif çalışan bir Kızılay'ımız var. Özellikle 2019 yılından  5 ödül almış ve yine ödül almaya devam edeceğini düşündüğümüz bir teşkilatı ziyaret ederek bizlerinde onlara nasıl destek vereceği ve onlarından bizlere vereceği destekleri artıracağı ümidindeyiz. Başta Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu'ya ve Şube Yönetimine çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman Kızılay'ın yanındayız. Kızılay'ın da bizim yanımızda olduğunu biliyoruz. " dedi.
"BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu,  Malatya'nın tüm ilçelerine olduğu gibi Akçadağ'a da hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Soylu: "Bugün Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanımız ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolay ı teşekkür ediyorum.  Yeni yönetimi de kutluyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bizler Türk Kızılay'ı olarak özellikle Sivil toplum Kuruluşlarıyla birlikte hareket etmeyi kendimize şiar edindik. Çünkü biz hep şunu söylüyoruz. Biz birlikte güçlüyüz birlikte güzeliz. Biz birlikte hareket edersek istek ve talepleri yerine getiririz. Biz Malatya Kızılay Şube olarak özellikle 2019'da deprem ve pandemi sürecinde Sayın Valimizin başkanlığında çok hızlı bir şekilde deprem bölgesine intikal etti. Orada tüm vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını yerine getirdi. 44 gün boyunca sabah, öğle, akşam sıcak yemek verdik. Yine evlere kadar sıcak yemek götürdük. Biz burada çalışırken bu gücü Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte hareket etmekten sağladık. Deprem bölgesinde aynı hilalin altında Sivil toplum Kuruluşlarıyla çalışarak ihtiyaçları giderdik. Yine Pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olarak, çalmadık kapı bırakmadık. Yine Akçadağ Dayanışma Derneğiyle daha önceki yönetimdeki arkadaşlarla güzel çalışmalar yaptık. Bizim Malatya'nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Akçadağ'da da çalışmalarımız devam edecek. Bu çalışmaları yaparken yine dernekle istişare halinde olacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanıma ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler