ALDEMİR'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkan Yardımcısı Gazi Seydi Aldemir," Gaziler Günü; istiklalimizi, özgürlüğümüzü, birlik ve beraberliğimizi borçlu olduğumuz kahramanlarımızın hatıralarını yad etme ve onlara şükranlarımızı bir kez daha ifade etme günüdür." dedi.

Seydi Aldemir 'den Gaziler günü mesajında şunları söyledi,
Şanlı tarihimiz boyunca, "tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymış ve kutsal değerleri için savaşmaktan asla kaçınmamıştır.
Gazilerimiz, fedakârlıklarıyla bizlere nice şanlı zaferler ve kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan etmiştir. 
Ay yıldızlı al bayrağımız, onların cesaretleri sayesinde vatanımızın semalarında gururla dalgalanmaktadır.
 
Bu minnet ve şükran duyguları içinde, bugün de, aynı azim ve kararlılıkla milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyan,                 19 Eylül 1921'de Gazilik unvanını alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tarih boyunca vatanı, bayrağı, dini ve onuru için mücadele eden kahramanlarımıza , aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize, silah arkadaşlarıma ve ailelerine sağlık sıhhat ve esenlik diyorum. Gaziler günümüz kutlu olsun."

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler