Başkan Karakuş: Türkiye Değişim Partisi Birleştirici Gücüyle Türkiye'nin Harcıdır, Çimentosudur

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, parti il binasında basın toplantısı düzenleyerek, il yönetim kurul üyelerini tanıttı.

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, parti il binasında basın toplantısı düzenleyerek, il yönetim kurul üyelerini tanıttı.
Tanıtım toplantısında TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş  açıklamasında,Türkiye değişim partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ ün önderliğinde girdiğimiz bu kutlu yolda öncelik Vatan dedik, Bayrak dedik, Millet dedik ve bu yola baş koyduk ifadelerini kullandı. 
Başkan Karakuş, “ Bizler Türkiye Değişim Partisi ailesi olarak evet Türkiye Değişim Partisi ailesi diyorum; çünkü biz büyük bir aileyiz. Biz Birlikte Türkiye’yiz. 
        Türkiye Değişim Partisi gerçek şeffaf ve dürüst bir siyaset anlayışıyla çalışmaktadır. Birilerine rant kapısı açmak için değil rant kapılarını kapatmak için buradayız. İnsanlarımızı sefalete açlığa sürüklemek için değil sefaletten kurtarmak için buradayız.
        Türkiye Değişim Partisi samimiyetin dostluğun doğruluğun olduğu, ayrıştırmaların yaşandığı değil birleştirmelerin olduğu bir partidir. Ülkemizde adamı olanın değil doğru olanın haklı olanın yanında olacak olan bir partiyiz. 
         Türkiye Değişim Partisi Birleştirici Gücüyle Türkiye’nin Harcıdır, Çimentosudur. Türkiye değişim kadroları Gençlere verdiği değeri gençlerin önünü tıkamaktan ziyade geleceğin gençleriyle hareket ederek projelerle önünü açmayı hedeflemektedir. Din dil kültür örf mezhep ayrımı gözetmeksizin T.C. vatandaşı olan herkese hizmet için buradayız. 
         Şu anda Türkiye’de yürütülen siyaseti çok iyi bilmekteyiz. Yapılan haksızlıkları çok iyi biliyoruz. Birilerinin kesesi dolsun diye haksızlığa ve zulme uğrayan bir sürü vatandaşımızın olduğunu da biliyoruz. 
        Fakat bizim mevzumuz bunlar değil, Mevcut İktidarın 20 yılda ülkeyi getirdiği durum ortada. İşsizlik, Enflasyon, yanlış Politikalar, Adam kayırmalar, liyakatsız insanların göreve getirilmesi, Aşırı zamlar ve Güven problemi. Bizim Hedefimiz ülkenin bu kötü gidişatını nasıl düzeltebiliriz? İnsanların devletine ve milletine olan inancını nasıl düzeltebiliriz? Ekonomiyi aşırı zamları, Tekelleşmeyi nasıl önleyebiliriz? Onun gayreti içerisinde ve bilincinde hareket ediyoruz.  
          Türkiye Değişim Partisi olarak biz bu taşın altına elimizi değil yüreğimizi bedenimizi koyduk. Genel Başkanımız liderimiz Sayın Sarıgül’ün bizlere talimatı Önce Birlik ve Beraberlik, Önce Ülke Menfaati, Önce Ülkemizin Değerlerine sahip çıkın. birilerine saldırmak yerine o birilerinin hatalarını ve eksiklerini nasıl çözüme kavuşturacağız onu düşünün talimatına uygun hareket etmek için var gücümüzle çalışmaktayız.
        Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül ile Genel Sekreter ve teşkilatlardan sorumlu Sayın Teoman Mutlu beyefendilerin 6 – 6 – 2022 Tarihinde MKYK üyelerinin kararıyla göreve başlamış bulunmaktayım. 
       Bu kısa sürede il yönetim kurulunu ve il kadın kolları başkanımızı atamış bulunmaktayım. Siz değerli basın mensupları ününde göreve geldiğimden beri bir an olsun yalnız bırakmayan ilk günden beri bana yol arkadaşlığı eden tüm yönetimime burada hazır bulunan ve bulunmayan yol arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sonarım. 
        Malatya kamuoyuna buradan sizlerin aracılığı ile seslenmek istiyorum. Gelin korku imparatorluklarına din istismarcılarına mazlumun garibanın ekmeğine göz dikenlere kendileri lüks ve şatafat içinde yaşayıp halka kombiyi yakmazsan doğalgazın az gelir lamba buzdolabı çalıştırmazsan elektrik faturan az gelir diyen siyasetçilere karşı beraber mücadele edelim. 
       Bizler Hamit Fendoğlu(Hamido),’nun cesaretini alarak İsmet Paşa’nın Devlet Adamlığını örnek alarak, Malatyalı Turgut Özal’ın siyasetiyle bu yola çıktık. Bizleri yalnız bırakmayın.  Gelin Malatya’mızın kaderini değiştirelim, gelin Türkiye’nin kaderini değiştirelim, biz hazırız Malatyalı hemşerilerim de hazırsa önümüzdeki ilk seçimde Malatya Türkiye siyasetinde çok şey değiştirecek. Ben siz değerli basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum “dedi.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler