Başkan Yıldırım’dan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’a tam destek

Amatör sporda mücadele eden Hekimhan Belediyesi Girmanaspor yönetimi tarafından Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırm’a takımın forması hediye edildi.

Malatya’da başarılı performans sergileyen ve Malatya’nın amatör futbolunda ‘Hedef galibiyet ve şampiyonluk’ parolası ile yola çıkan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’un maçında, 31 Mart yerel seçimlerinde Hekimhan Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Şeref Yıldırım takıma başarılar dilemek ve desteklerini dile getirmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.
DESTEKLERİ TAKIMA GÜÇ VERECEK 
Kendilerine destek veren Hekimhan Belediye Başkanı Yıldırm’a ziyaretleri için teşekkürlerini ileten kulüp başkanı Ramazan Koçak, “Hekimhan Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Şerif Yıldırım beyi tebrik ederiz başarılarının devamını dileriz. Sayın Başkanımızın Hekimhan sporunun yanında olacağını beyan ederek bizler kendisinin arkamızda büyük güç olarak gördüğümüzü ifade ediyoruz” dedi. 
 Kulüp Başkanı Koçak, Belediye Başkanı Yıldırım’a takımın formasını hediye etti, sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
BAŞARILI BİR İVME KAZANDI
Öte yandan, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Basın Sözcüsü Alirıza Özer ise takım ve lig hakkında bilgiler verirken, “Kulüp Teknik direktör Orhan Şimşek öncülüğünde takımın son haftalarda ivme yakaladığını ve ligde lider olarak devam ederek lig sonunda ipi göğüsleyeceğini” ifade etti.

https://youtube.com/shorts/f0ERwuZvK-A?si=UfQiUQFwbRmgFYzp

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler