BBP Malatya İl Teşkilatı Genel Başkan Destici'ye destek kararı

Büyük Birlik Partisi BBP Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş ve yönetim kurulu 14. Olağan Kongre'de Genel Başkan Mustafa Destici' yi destekleyeceklerini açıkladı.

BBP Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş, Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Ahmet Buğday, BBP Hekimhan İlçe Başkanı Candemir Candemir ve parti üyeler katıldı. 
 
Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) pazar günü yapılacak Olağan Kongre öncesinde, Genel Başkan Mustafa Desticiye destek vermek amacıyla BBP Malatya İl Başkanı Ulutaş ve yönetim kurulu bu gün saat 15:00 da parti önünde toplanarak Ankara’ya hareket ediyoruz her zaman olduğu gibi BBP Genel Başkanımız Desticiye Malatya il teşkilatı olarak destek vereceğiz ifadelerini kullandı. 
 
BBP Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş Battalgazi ilçemizin kongresini pandemi nedeniyle fazla kişiye haber vermeden sadece delegelerimizi alarak gerçekleştiriyoruz. 18 Eylül'de de Allah nasip ederse Ankara'da kurultayımız var. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Genel başkanlım için 3 aday yarışacak. 11 delegemiz var bu delegelerimizin çoğunluğu mevcut başkanımızı destekleyecekler. Destici'nin her zaman yayındayız. Destici seçilmese de tabi diğer arkadaşlarda bizim kardeşlerimiz onlara seçildikleri takdirde desteklerimizi vereceğiz" şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler