Belediyelerin iktidar partisinden olmasının önemli bir katkısının olmadığını Malatya’da gördük”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, depremden sonra ve öncesinde belediyelerin iktidar partisinden olmasının Malatya’ya hiçbir katkı vermediği belirterek, “Belediyenin iktidar partisinden olmasının önemli bir katkısının olmadığını Malatya’da gördük” dedi.

 
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, unutulan köylerden birisinin de Gözene Mahallesi olduğunu belirterek, “İnsanlarımız tepkili dertli. Malatya’da hiç görmediğimiz milletvekilleri çıkıp Darende’de, Akçadağ’da son bir haftadır, köy köy, mahalle mahalle geziyorlar. Gittikleri her yerde diyorlar ki, ‘Belediye başkanı ile iktidar aynı olmalı ki, size hizmet gelsin’ diyorlar. Onlara Gözene Mahallemizde sesleniyorum, burası Yeşilyurt’a bağlı ve buradaki 400 hanenin 270 tanesi depremde yıkılmış. Şu güne kadar hiçbir siyasetçi buraya uğramamış. Madem öyleydi, madem iktidar ile belediye yanı olunca hizmet gelecekti, burası Yeşilyurt’a bağlı, büyükşehir ve Yeşilyurt AK Parti’ye bağlı ve buraya herhangi bir hizmet gelmemiş. Vatandaşlarımız halen karamsar bir şekilde dağa bakıyorlar. Belediyenin iktidar partisinden olmasının çok büyük bir öneminin olmadığını Gözene Mahallemizde de gördük, Malatya’da gördük. Sizi yine kandırmaya devam ediyorlar, yine kandırmaya çalışıyorlar.” İfadelerini kaydetti.
 
 
 
Gözüne Mahallesi sakinleri “Burası 418 haneydi. 22 yıldır AK Parti bizim oyumuzu aldı. Depremde 22 kaybımız oldu. Bize her türlü suyumuzu ve yolumuzu yapacakları sözü verdiler. Milletvekilleri 14 Mayıs seçimi öncesi gelip bize her türlü desteğin verileceği söylendi, evlerimiz daha yapılmadı, kışı soğukta geçirdik. Mahallemizde 1 tane temel kazdılar. Artık bizi kandıramazlar” dediler.
 
 
 
Bilal Yıldırım, “Her kesimden desteği en derinden hissediyoruz ve inşallah 31 Mart'ta Malatya'ya Ahlaklı Belediyeciliği hakim kılmak için geliyoruz” dedi.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler