BÖYLE CEZA GÖRÜLMEDİ vido

Yazıhan bölgesinde 2 arkadaşı ile birlikte av yapan Hüseyin Avcı ve arkadaşlarına, "maskesiz av yapıyorsunuz" denilerek idari para cezası yazıldı. Avcı ve arkadaşları cezanın haksız yere yazıldığını ifade ettiler.

Yazıhan bölgesinde Toygar mahallesinde av yapan avcılara, Yazıhan jandarma ekipleri tarafından, "maske takmadıkları" gerekçe gösterilerek ceza kesildi. Avcılar cezanın kendilerini mağdur ettiğini ve haksız yere yazıldığını ifade etti. 
Konu ile ilgili bilgi veren Hüseyin Avcı; "Geçtiğimiz gün 3 arkadaşla birlikte Yazıhan Ambarcık bölgesine, Toygar avlağına ava gittik. Gerekli izinleri, gerekli kotaları aldıktan sonra avlanmaya başladık. Ava başladıktan belirli bir süre sonra jandarma ekibinin karşı taraftan bizi anons ettiğini duyduk. Yazıhan Jandarma komutanlığına bağlı jandarma ekiplerinin. Çağrı üzerine yanlarına gittik, evraklarımıza, ruhsatlarımıza, kotalarımıza baktılar. Her şeyimizi tamdı. Ruhsatın geçip geçmediği, o bölgeye kota alınıp alınmadığına baktıktan sonra ceza yazacak bahane bulamadılar. En sonda dedi ki; "maskesiz av yaptığınız için 900 TL idari para cezası kesiyoruz" bende dedim ki, arazide kimse yok, biz 3 kişiden başka kimse yok.sosyal mesafe olayı yok. Birde av spor olduğu için spor yapılırken maske takılır mı? Dememize rağmen bize ceza yazıldı biz mağduruz."dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler