Emniyet Müdürü Kitaplarını Engellilere Bağışladı

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Kendi yazmış olduğu 2 adet şiir kitabının basımını da üstlenerek bastırdığı kitapları, Malatya Kent Konseyinde Faaliyet Gösteren engelliler platformuna bağışladı. Dağdeviren düzenlenen törende kitapları Kent...

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Kendi yazmış olduğu 2 adet şiir kitabının basımını da üstlenerek bastırdığı kitapları, Malatya Kent Konseyinde Faaliyet Gösteren engelliler platformuna bağışladı. Dağdeviren düzenlenen törende kitapları Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu Temsilcisi, Naile Altuntaş’a teslim etti.

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Kendi yazmış olduğu 2 adet şiir kitabının basımını da üstlenerek bastırdığı kitapları, Malatya Kent Konseyinde Faaliyet Gösteren engelliler platformuna bağışladı. Dağdeviren düzenlenen törende kitapları Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu Temsilcisi, Naile Altuntaş’a teslim etti.

Konuyla ilgili olarak Sanat Sokağı içinde yer alan Kent Konseyi binası önünde düzenlenen törende, Dağdeviren’in şiir kitabında yer alan ve bestelenen bazı şiirleri dinleyicilere sunuldu. Tanıtım töreninde konuşan Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu Temsilcisi, Naile Altuntaş şunları söyledi. “Sayın Emniyet Müdürümüz, Göreve geldiğinden , herkes tarafından, her alanda, her grupta ciddi anlamda sevilen, takdir gören, bir kişi haline geldi. Bunun sebebi de da yapmış olduğu özverili davranışlar ve insanlarla olan diyaloğundan ondan kaynaklandı. Biz daha uzun süreler Malatya’da kalmasını çok istiyoruz. Birlikte çalışmalar yapmayı çok istiyoruz. Bu güzel davranışından dolayı kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Sayın müdürüm yazdığı kitapların satışını yapmamış. Bir toplantımızda yanımıza geldiğinde kurumsal desteğini zaten esirgemiyordu. O kitaplarını bastırıp bize armağan etmek istedi. Geliriyle de engelli arkadaşlarımıza medikal destekler, ya da ihtiyaçlarına dair ne yapmak istersek diye hediye etti. Çok sağ olsun. Biz de tespit ettiğimiz arkadaşlarımızla zaman içinde satışını yaptıktan sonra gerekli yardımlarda bulunacağız inşallah.”

HEPİNİZİN YÜREĞİ ÇOK GÜZEL

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise yaptığı duygulu konuşmada gelinen süreci şu sözlerle değerlendirdi. “Aramızda çok nadir insanlar var. Hepinizin yüreği çok güzel. Bir vesile Kent Konseyimizi ziyarete gelmiştik. Burada Engelsiz Yaşam Derneğimizin sorunlarını dinlerken böyle bir gündem oldu. Ben de ne katkı sağlayabilirim diye düşündüm. Yazmış olduğum şiirlerden oluşan 2 şiir kitabımı onların yararına bastırmaya söz verdim. Nadir Bey var burada. Bu basımda emeği var ve kendisi ücret almadan kitapları bastı. Onun da burada katkıları var. O’na da teşekkür ediyorum. Ayrıca Kültür ve Turizm İl Müdürümüz Çetin Beye de teşekkür ediyorum. Çok emeği oldu. Ayrıca Lale, hanım gerçekten engelsiz Yaşam Derneği ve Konseyi vermiş olduğu bir gayret var. Bizde bu gayreti karşılıksız bırakamazdık. İnşallah bundan sonra da elimizden ne gelirse gönüllü olarak her zaman yapmaya hazırım. Keşke bunları yaparken bir sessiz sedasız yapabilsek, kimse duymadan yapabilsek, belki daha çok sevap alabilirdik. Az önce müzisyen arkadaşımız Bad-ı Saba şiirimi seslendirdi. Doğudan es rüzgârım diyordu. Oradan güzel insanların kokusu geliyordu. Kâbe’nin kokusu geliyordu. Peygamber Efendimizin kokusu geliyordu. Onun için yazdığım bir şiirdir bu. Ben bugüne kadar şeyi Kitaplarımı bir ücret karşılığında satmadım. Bunu bastırdığımızın gelirleriyle İnşallah Derneğimize bir katkı olur.”

Programa, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, AK parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı, İlgli Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, Engelliler ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler