Eşini öldürmekten 24 yıl hapis cezası aldı

Malatya’da 2021 yılında 3 çocuğunun annesi eşini bıçaklayarak öldüren Mehmet Ö.’ye ‘Eşi kasten öldürme suçundan’ 24 yıl hapis cezası verildi.

Malatya’da 2021 yılında 3 çocuğunun annesi eşini bıçaklayarak öldüren Mehmet Ö.’ye ‘Eşi kasten öldürme suçundan’ 24 yıl hapis cezası verildi.

Malatya 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, sanık Mehmet Ö. tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS aracılığıyla katıldı.

 

Duruşma savcısı, bir önceki duruşmadaki mütalaasını tekrarlayarak, sanığın ‘Eşi kasten öldürmek ve kasten yaralama’ suçlarından ayrı ayrı cezalandırılmasını talep etti.

Selma ve Mehmet Ö.’nün kızları Semiha Ö., babasının cezalandırılmasını istedi.

 

Sanık Mehmet Ö., o dönemde psikolojik tedavi gördüğünü ifade ederek, “Eşime darp uygulamadım. Sadece olay günü kavgamız oldu. Eşimin telefonunda mesaj ve fotoğraf gördüm. Ailemi korumak için sustum. Oğluma durumu anlattım, annesinin telefonuna baktı, fotoğraflarım silindiğini söyledi. Mağdur olan benim” iddiasında bulundu.

Sanık Mehmet Ö., son söz olarak “Çok pişman ve üzgünüm. Amacım öldürmek değildi. Hakaret edilince cinnet geçirdim. Ne yaptığımı bilmiyorum. Bıçak vurduğumu hatırlıyorum. Ağır tahrik altında kaldım. Çok pişmanım ve üzgünüm” dedi.

Müşteki ve sanık avukatlarının savunma ve taleplerini dinleyen mahkeme, tutuklu sanık Mehmet Ö.’yü ‘Eşi kasten öldürme suçundan’ 24 yıl hapis cezasına çarptırdı.

27 Temmuz 2021’de Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak (Banazı) Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Mehmet Ö. (56), eşi Selma Ö.’yü (41) çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldürmüştü.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler