Güç Birliği Partisini Tanıttı

Güç Birliği Partisi Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı ile Güç Birliği Partisinin Malatya İl Başkanlığı, basın mensuplarıyla tanışma programı gerçekleştirdi.

Kuruluşunu tamamlayan ve ülke genelinde hızlıca teşkilatlanma yapısını gerçekleştiren, bu anlamda da Malatya'da da teşkilatlanmasını yapan Güç Birliği Partisi, partisinin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi vermek amacıyla Malatya basını ile bir araya geldi.

 "GÜÇLÜ BİR HAREKET"

Güç Birliği Partisi Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Ahmet İmrek, Hedeflerinin ilk seçimlerde iktidar olduğunu ifade eden;"Amacımız STK Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı ve İl Başkanlığı olarak sizleri tanımak partimiz ve çalışmalarımız hakkında sizlere ön bilgi vermek. On yıldır faaliyetlerine devam eden Güç Birliği Hareketi Güç Birliği Ticaret Ortaklığını kuran 35 alt sektörde faaliyete başlayan 52 kurulu 103 kurulum aşamasında dernek, federasyon, konfederasyon, 40 ticari ortaklık, 4 kooperatif, 4622 üye şirketi, 38 ülke temsilciliği, sendika ve şimdide Ocak 2020 itibarı ile kurulan siyasi partiyi de bünyesine alan güçlü bir harekettir. Ocak 2020' de kurulan ve Covid — 19 virüsü nedeni ile çalışmalarına ara veren ancak bu süre içinde dikkatli ve titiz bir çalışma ile 67 ilde örgütlenerek Ağustos sonuna kadar 81 ilde teşkilat çalışmalarını tamamlamayı planlayan ve bu doğrultuda gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan kadrosuyla teşkilatlanma çalışmalarına hız vermiştir. Siyasette duayen olan kirlenen siyasete yeni ve temiz bir çehre getirecek ve tek kırmızı çizgisi vatanperverlik olan bu doğrultuda din, dil, ırk, etnik kimlik ayrımı yapmadan ve ayrıştırmadan 83 milyonu kucaklayan yaradılanı sev yaradan dan ötürü düsturuyla hareket eden bugüne kadar halkın içinde olan ve halktan gelen ve halktan kopmayan halkın içinden olan ve bu halkın güçlü ve yeni lideri girişimci işadamı ve siyasetçi lider ALİ KARNAP başkanlığında siyasetçi, sanatçı, işadamı ve akademisyenlerin katılımıyla kurulan partimiz Türkiye' nin yeni umududur" dedi.

"ÖZVERİ İLE ÇALIŞACAĞIZ"

Özveri ile çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden İmrek;"12 Temmuz' da genel kurulunu yapan ve genel başkanlığa halkın gerçek lideri korkusuz, dinamik, yenilikçi liderimiz Sayın Ali Karnap yeniden seçilmiştir. Hemen büyük bir titizlikle MYK, MKYK ve genel başkan yardımcılıklarını atayarak çalışmalarına hız vermiştir. Yeniden MYK üyeliğine ve STK'dan sorumlu genel başkan yardımcılığına atanan Malatyalı siyasetçi Mehmet İmrek hemen kendi bünyesinde atamalarını da yaparak aktif olarak sahada faaliyetlerine devam etmektedir. STK'dan sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet İmrek' in atamasıyla yeniden STK Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına getirildim. Bu görevle birlikte yürüttüğüm Güç Birliği Yaşlı Bakıma Muhtaç Engelliler ve Emekliler Derneği genel başkan yardımcılığı görevim ile birlikte her ikisi için gerek il başkanlığı gerekse genel başkan ile beraber faaliyetlerime devam etmekteyim. 05 Ağustos 2020 tarihinde Güç Birliği Yaşlı Bakıma Muhtaç Engelliler ve Emekliler Derneği Malatya il Başkanı Sayın Ayça Özlem İmrek'e Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanlığı görevi tevdi edilmiş olup iki gün gibi kısa bir sürede il teşkilatını kurarak Malatya Valiliğinden Alındı Belgesini alıp görevine başlamıştır. Gerek STK Bölge Başkanlığı gerek Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanlığı ve Güç Birliği Yaşlı Bakıma Muhtaç Engelliler ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığı olarak birlikte STK' lar başta olmak üzere halkın içinde halkla beraber partimizi ve derneğimizi anlatıp temiz siyaset ve üstün hizmet ve yardım anlayışıyla 366 gün 25 saat prensibi ile yardımına koşmadığımız, sorununa çare olmadığımız kimsenin kalmaması için büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tek hedefimiz temiz siyaset ve üstün hizmet anlayışı. Sayın Türkan Alkan Güç Birliği Partisi Battalgazi İlçe Başkanı sayın Osman Buğra İmrek, şahsım ve İl Başkanlığı ve teşkilatı adına tekrar hoş geldiniz der saygılarımı sunarım. Güç Birliği Partisi Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Güç Birliği Yaşlı Bakıma Muhtaç Engelliler ve Emekliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet İmrek, Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanı Güç Birliği Yaşlı Bakıma Muhtaç Engelliler ve Emekliler Derneği Malatya il Başkanı Ayça Özlem İmrek" dedi.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler