Karakuş, ‘Gündemimizde Malatya’mız var’

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmaları kapsamında bugün İnönü Caddesi esnaflarını gezdi.

İnönü Caddesi esnafları ile bir araya gelen CHP Battalgazi Belediye Başkanı Ali Karakuş, “ Esnafların çilesi hakikaten çok.  Malatya sokaklarını mahallelerini adım adım geziyoruz.  Her bir vatandaşımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Malatyalı artık değişimden yana. Malatyalı artık belirsizlikten şikayetçi. Bugüne kadar deprem bölgesi Malatya’da yapılan hiçbir şey yok. Esnaf dertli, emekli dertli, çalışan dertli. Herkesin kimliği hafızası kaybolmuş. Vatandaş Malatya’nın kimliğini ve hafızasını tekrar geri getirecek güçlü yerel yöneticiler istiyor. Bu konuda da her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın özellikle esnaf ve emeklilerimizin bizlere verdiği destek hakikaten bizleri fevkalade sevindirmekte ve işimize daha ağırlıklı odaklanmamıza sebep olmaktadır. “ ifadelerine yer verdi.

Bizi bir partinin adayı olarak görmeyin, biz memleket için yola çıktık şeklinde konuşan CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Karakuş, “ Malatya’yı , Battalgazi’yi, Yeşilyurt’u ittifak ile yöneteceğiz. Belediyelerin kapısından Türkü’de, Kürdü ’de, Çerkezi’de girecek. Hiç bir şekilde ayrımcılık söz konusu olmayacaktır.” Dedi.

Malatya İnönü Caddesi esnaflarının sıkıntılarını dinleyen Karakuş, “Malatya’da 130 bin konut ve iş yeri yıkılmış.  Söz verildi bir sene içerisinde yapılacak denildi nitekim daha 6 bin konut yapılabildi ki daha bu konutlarında bir çok eksiği bulunmakta. Yerinde dönüşüm olayı da farklı değil.32 bin yerinde dönüşüm müracaatı var ama sadece 500’ü sonuçlanabiliyor.  Vatandaşlar mağdur esnaf bir an önce mutlaka dükkanlarına kavuşmalıdır.” şeklinde konuştu.

Karakuş, esnafın sorunlarını dinleyerek, başkan olmaları durumunda esnafa yönelik projelerini ve çalışmalarını anlattı. Seçim çalışmaları sırasında paylaştığı projeler, vatandaşlar ve esnaflar tarafından olumlu karşılanırken,esnafın yanında olduğu ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediği her kesim tarafından takdir edildiği gözlendi.

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, “ Battalgazi Belediyesi birileri tarafından ‘Çantada Keklik’ görülmekte. Yalnız seçim bitmeden bu denli konuşmalar hakikaten yersiz. Gittiğimiz her yerden olumlu tepkiler almaktayız. Vatandaş hakikaten bir değişim olması peşinde. Bu memlekette büyüyen bir kardeşiniz olarak sizlere sesleniyorum, ‘ Gelin bu seçimde değişimi hep birlikte yaşayalım’, belediyeyi hep birlikte yönetelim. Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil bütün Battalgazi’nin adayıyım. Bizim için sağ sol yok. Gündemimizde Malatya’mız var. Depremin partisi olmaz. Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen bu şehir hala eziyet çekiyorsa bunun partisi olmaz. Yaklaşık 5 senedir bu ilçede çalışmalarımı sürdürmekteyim. 5 sene önce ilçenin tüm vatandaşlarımız ile istişarelerimiz oldu. 6 Şubat Depreminde tüm gücümüzle depremzedelerimizin yanında olduk.” İfadelerini kullandı.

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ,14 Mart Tıp Bayramı Münasebetiyle yaptığı açıklamada ” Milletimiz için gurur kaynağı olacakları inancıyla, kendilerini tıp bilimine ve insanlığın hizmetine adayan tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” Dedi

Karakuş, Malatya’nın ve Battalgazi’nin bütün sorunlarını çözerek yeniden ayağa kaldıracaklarını ve yaşanabilir bir Malatya’yı inşa edeceklerini söyledi.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler