KURUMLAR ARASINDA MEKİK DOKUDUM video

Deprem Mağduru Mehmet Aytaç ; "Deprem Olduktan İki Gün Sonra Hemen Hasar Tespitine Gittim,Kimse İlgilenmedi Muhtarlık,Kaymakamlık,AFAD Arasında Mekik Dokudum." dedi.

Elazığ'ın Sivrice  İlçesi Olan 6,8 Büyüklüğündeki Depremde Malatya'da Da Birçok Yapı Ağır Hasar Almıştı  Yeşilyurt İlçesi Şahnahan Mahallesindeki Müstakil Evde Oluşan Derin Çukurlar Ev Halkını Hala Korkutuyor. Deprem Mağduru Aile Yetkililerden Herhangi Bir Destek Almamaktan Şikayetçi.
Ocak Ayında Elazığ'ın Sivrice  İlçesi Olan 6,8 Büyüklüğündeki Depremde Malatya'da Da Birçok Yapı Ağır Hasar Almış Ve Hasar Tespit Çalışmalarına Başlanmıştı.
İddiaya Göre  Yeşilyurt İlçesi Şahnahan Mahallesinde Yaşayan Mehmet Aytaç  Depremden Ağır Hasarlı Çıkan Evine Yetkililerden Yardım Eli Uzanmadı. Yardım Ve Destek Alamadığı İçin Evinin Bir Çok Yerinde Oluşan Derin Çukur Ve Yarıklara Rağmen Hala Çökme  Riski Olan Evinde Yaşamak Zorunda kaldı.
Deprem Mağduru Mehmet Aytaç ; "Deprem Olduktan İki Gün Sonra Hemen Hasar Tespitine Gittim,Kimse İlgilenmedi Muhtarlık,Kaymakamlık,AFAD Arasında Mekik Dokudum." ifadelerine yer verdi.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler