Malatya’da otobüsler balık istifi gibi ancak denetim yok!-VİDEO

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesi hattında çalışan otobüsler adeta balık istifi halinde çalışıyor. Mahalle sakinleri, otobüs sefer sayılarının az olmasını ve ilgili ekiplerin denetimlerinin yetersiz olduğunu ifade ediyor.

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesi’nde çalışan otobüs işletmecileri, adeta pandemiyi görmezden geliyor. Kapasitenin çok üzerinde çalışan otobüslerde yolculuk yapanlar ise durumdan şikayetçi.

Mahalle sakinleri, otobüs sefer sayılarının bir an önce arttırılmasını istiyor. vatamdaşlar ayrıca otobüslerdeki usulsüzlükleri kontrol etmek için adına yetkilileri denetime davet ediyor.

DENETİM YAPMASI GEREKENLER ORTADA YOK!

Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’ne çalışan MOTAŞ’a bağlı otobüslerde adım atacak yer kalmıyor. Vatandaşlar, fiziki mesafenin hiçe sayıldığı ortamda ulaşım yapmak zorunda kalıyor.

Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri denetimlerin ve otobüs seferlerinin yetersiz olduğunu ifade ederek, “Trafiği denetlemekle sorumlu olanlar, denetim yapacaklarına Dilek Mahallesi’nde kendilerine ikram edilen sodaları yudumluyorlar. Vatandaşı düşünen yok. Otobüs sefer sayıları az. Her yerde koronavirüs var da Dilek Mahallesi’nde mi yok? Vatandaş araçların içinde adım atacak yer bulamıyor. Dilek Mahallesi hep geri planda kalıyor. Ne var sanki büyük otobüs verilse. 2-3 saatte bir otobüs geliyor. Hal böyle olunca durum da böyle oluyor” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler