MHP İl Başkanı Samanlı Esnaflarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (MAŞTİ) de Esnaflarıyla kahvaltıda buluştu. Esnaflar adına konuşan Türkiye Otobüsçüler Federasyonu 11 nci Bölge Başkanı Fatih Bay Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanımız Mesut Samanlı Maşti Esnaflarımızla bir araya geldiği için kendisine teşekkür ediyorum. “Esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz”

Başkan Samanlı  Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (MAŞTİ) de Esnaflarımız ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Cin in  wuhan  kentinde Pazar yerinde  başlayan ve tüm Dünya yı saran,  Korona virüsten etkilenmeyen kimse kalmadı.  Ülkemizde bununla ilgili olarak ciddi bir mücadele içinde bir diğer tarafından da etkilenen Esnaflarımız var Esnaflarımız zaman buldukça ziyaret ediyoruz sorunlarını dinliyoruz kendilerine en azından manevi destek olmak adına birlikte oluyoruz ifadelerini kullandı.
“Esnaflarımız her zaman biz siyasilerin yanında olmuştur şimdi sıra biz siyasilerde”
Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı   Bu günde Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (MAŞTİ) Esnaflarımızda mağduriyet yaşadılar gerek şehir giriş ve çıkışlarının kapatılması Üniversitelerinin kapalı olması,  yolcularının korkuttuğundan dolayı otobüslere binemediğinden dolayı ciddi sıkıntılar yaşadılar. Bu Otobüsler ciddi maliyetlerle alınıyor kredilerle alınıyor kredilerin devam etmesi işlerinin olmaması aksaklık rahattı. Bizler burada krediler bazında bir şeyler yapamasak bile  en azından Belediye olarak  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan Başkanımıza ricada bulunuyoruz  bu Arkadaşlarımıza  Belediye’miz ne yapabilirse gerek kira desteği,  gerekse giriş ve çıkışlardaki ücretlerdeki  verecekleri destekle destek olmalarını bekliyoruz.  Bu esnaflarımız her zaman biz siyasetçilerin yanında olmuştur parti gözetmeksizin mitinglerde konserlerde ve konvoylarda kendi araçlarıyla gelip destek vermişlerdir ve hiçbir ücret almamışlardır. Karşılık beklememişlerdir ülkenin menfaat için gerekli destekleri vermişlerdir şimdi sıra biz siyasetçilerde her siyasetçimiz ne yaparsa bu kardeşlerimize destek olmak zorunda. Bizde Milliyetçi Hareket Partisi MHP olarak bugüne kadar hep yanlarında olduk bundan sonra da hep yanlarında olmaya devam edeceğiz.  Bu güzel organizasyon içinde arkadaşlarıma teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. 
 
 Esnaf   Hasan Bozdemir Samanlı Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (MAŞTİ)  Esnaflar olarak sıkıntılarımız çok büyük, Belediyemizden bazı taleplerimiz var Belediye Başkanımız MAŞTİ esnafları ziyaret eti bizde sorun ve sıkıntılarımız söyledik Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanımız Mesut Samanlı burada  sorun ve sıkıntılarımız dinleye geldiler MAŞTİ de Esnaflarımızın haricinde  yolcu olarak kimse yoktu. Araçlarımız yüzde elli kapasite eksiğine gittiği halde  her aracımıza 7 ve 8 kişi yolcu zor buluyoruz, bizim Esnaf olarak Malatya Büyükşehir Belediyesinden taleplerimiz şuanlar  kira konusunda bize yardımcı olmaları  çıkıştaki ödediğimiz araç başı 52 TL den feragat etmelerini istiyoruz  Esnaf zor durumda  bize yardımcı olurlarsa bizde esnaf olarak teşekkürlerimiz iletiriz  dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler