MHP’de Kongreler Sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Arguvan ve Arapgir İlçelerinin Kongreleri ile devam ediyor MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin Talimatları Doğrultusun’da Samsun’un İlkadım ilçesi ile başlayan MHP...

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Arguvan ve Arapgir İlçelerinin Kongreleri ile devam ediyor

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin Talimatları Doğrultusun’da Samsun’un İlkadım ilçesi ile başlayan MHP kongreleri Malatya İlimizde’de Hekimhan,Kuluncak ilçeleriyle başlayıp Arguvan ve Arapgir ilçe teşkilatlarının Kongreleri ile devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Arguvan ve Arapgir ilçe Teşkilatları Kongrelerini bugün İl Başkanı Mesut Samanlı,Milletvekili Mehmet Fendoğlu,MHP Myk üyesi Ömer Ekici,MHP Battalgazi ilçe başkanı İlhan İlhan ve Delegelerin yoğun katılımı ile yoğun korona önlemleri altında bugün  gerçekleştirildi.

 

HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLDİ

KOVİD-19 salgını nedeniyle fiziki mesafe hijyen önlemlerinin alındığı ve dikkat edildiği bir atmosterde gerçekleştirilen Hekimhan ve Kuluncak İlçe Kongreleri partililerin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleştirildi.

ARGUVAN VE ARAPGİR İLÇELERİNDE GÜVEN TAZELEDİLER

Arguvan ve Arapgir ilçelerinde gerçekleşen Kongreler neticesinde Mevcut Başkanlar MHP Arguvan ilçe Başkanı Hasan Kınık ve MHP Arapgir İlçe Başkanı Cengiz Koca Tek aday olarak girdikleri Kongrelerde yoğun bir destek ile yeniden ilçe başkanlıklarına seçilerek güven tazelediler.

MHP Malatya ilçe kongreleri hafta boyunca İl genelinde diğer ilçelerin kongreleri ile devam edecek.

MHP MALATYA İLÇE KONGRELERİ

12 Ağustos 2020: Akçadağ -Saat 10:00/  Doğanşehir -saat 14:00

13 Ağustos 2020: Kale saat 10:00- Doğanyol saat 12:00 – Pütürge saat 15:00

14 Ağustos 2020: Yazıhan saat 10 Darende saat 14:00

15 Ağustos 2020: Battalgazi saat 10:00

16 Ağustos 2020: Yeşilyurt saat 10:00

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler