NE EVİ NE PARASI VAR AMA GÖNLÜ ZENGİN..video

Evi, parası olmayan Semra Şaşmaz isimli kadın, "sadece insanların ağzı tatlansın, kimse kimseyi üzmesin" diyerek 2-3 ayda yaklaşık 30 kişilik aşure yapıp, caddede tanımadığı insanlara dağıtıyor.

50 Yaşında 3 çocuk sahibi olan Semra şaşmaz, 2-3 ayda insanların ağzı tatlansın, dualarını kazanayım diyerek aşure yapıp, caddelerde önüne ilk çıkan insana aşure ikram ediyor. 
Yetkililerden kendisi için kalacak bir ev ve çalışabileceği bir iş talep eden Semra Şaşmaz; "Hayrıma yaptım, milletin ağzı tatlansın diye. Allah'a çok şükür beni geri çevirende olmadı. Aldılar ve güzelce oturup yediler. Sevap kazanmak istedim ve onu da kazandım inşallah. Milletin ağzı tatlansın, kimseler birbirlerini üzmesin diyerek 25-30 kişilik yaptım. 2-3 ayda sürekli olarak yaparım böyle. Ben normalde hasta bakıcılık yapıyordum ama şuanda boştayım. 6-7 ay oldu işsizim. Evim yok ve arkadaşımda kalıyorum. Eşyam yok, param yok. Kiralık ev buluyorum param yok, parayı buluyoruz o fiyatta ev yok durum böyle. Buna rağmen aşure yapıyorum ve Allah'a çok şükür mutlu ve huzurluyum. Yetkilerden bana yardımcı olmasını istiyorum başkada bir şey istemiyorum. Sadece bana bir ev, eşya ve iş. 3 tane çocuğum ve 5 tane torunum var ama her biri bir başka şehirlerde. Onlarda kendi yağında kavruluyor" dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler