Vatandaş balık tutmaya başladı

Malatya merkez mahallesinde yolda çukurların olması ve yağmur yağınca gölete dönüşmesinden vatandaşlar çukurlar içerisinde balık tutmaya başladı.

  Malatya merkezinde bulunan stabilize yol adeta köstebek yuvasına döndü. Sürücüler, yolun bir an önce yapılmasını isteyerek, yetkililere tepki gösterdi.
Malatya merkez ilçe Yeşilyurt’a bağlı ancak, Büyükşehir Belediyesi uhdesinde olan Kayısı Araştırma Müdürlüğü’nün arka kısmındaki Derme kanalı kenarındaki stabilize yolun bozukluğu, sürücülerin şikayetine yol açıyor.
Aşağıbaglar Mahallesi  ile Tecde Mahallesi arasında bulunan yolun biran önce yapılması istendi. Vatandaşlar asfalt olması dahi malzeme serilmesini talep ediyor
Gönültaş Caddesi içinde bulunan Kayısı Araştırma Müdürlüğü’nün arka kısmındaki Derme kanalı kenarındaki stabilize yolun bozukluğu nedeniyle bu yolu kullanmayıp, diğer yoldan şehir merkezine giden vatandaşlar ise yolun çok uzadığını dile getirdiler. Sözü edilen 500 metre civarındaki stabilize yola malzeme serilmesini ve çukurların giderilmesini talep eden sürücüler, Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden ilgi beklediklerini söylediler.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler