Yetimler Kervanından Çağrı!

Yetimler Kervanı gönüllere dokunan önemli çalışmalara imza atarken Başkan İhsan Çolak ve ekibi gece gündüz demeden Kurban Bayramında da yetimlerin kurban etlerini gıda ihtiyaçlarını görmek üzere Hayırsever Bağışçıları bekliyor.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı İhsan Çolak yaptığı açıklamada;   " Saygıdeğer Hayırsever dostlarımız "Kurbanınız Umut Olsun" Mübarek kurban bayramı münasebetiyle, kesilecek olan kurbanlarınızın, her zaman olduğu gibi  yetim  ailelere dağıtılmak üzere bağışlarınız oluyordu Ve ihtiyaçları oldukça fazladır. İnşaAllah siz hayırsever dostlarımızın gayreti ve el birliği ile bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyoruz.  Afet bölgesindeki mağdur olan ailelerimiz çadır ve konteyner evlerde kaldıklarından dağıtılacak kurban etlerinin sıcak hava sebebiyle korunması zor olacağından Bayramın 1. Günü et dağıtımı yapılacak devamında kalan etlerin kavurma yapılıp korunaklı vakumlu kaplarda derin dondurucularda muhafaza edilerek periyodik aralıklarla yetim ve depremzede ailelere dağıtımı yapılacaktır.

Yetimler kervanı derneği olarak  Tüm hayırseverlerimize Cenab-ı Allah’tan sağlık, afiyet dileriz. Rabbim inşaAllah kaza, bela ve afetlerden sizleri ailenizi ülkemizi ve tüm insanları muhafaza eylesin. Bereketli ve bol kazançlar dileriz.” İfadelerine yer verdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler