Yetimler Yardım Bekliyor

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunarak,"446 ailemiz ve yetim çocuklarımız ve yalnız yaşayan yaşlılarımız için acilen desteğinize ihtiyacımız var." İfadelerinde bulundular.

Koronavirüs etkin bir şekilde devam ederken, virüs salgınıyla birlikte Malatya'da bulunan yetim çocuklar ve aileleri ile evlerinde yalnız yaşayan yaşlılara yardım ulaştırmakta zorluk çektiklerini ifade eden Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak, hayırsever vatandaşların yetimler için el uzatmasını istedi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çolak;  "Yaşadığımız bu sıkıntılı Covid-19 pandemi sürecinde her birimiz kişisel önlemlerimizi alıyoruz. Gücümüz ölçüsünde alışverişlerimizi yaptık. Fakat derneğimiz bünyesinde bulunan 446 ailemiz ve yetim çocuklarımız ve yalnız yaşayan yaşlılarımız için acilen desteğinize ihtiyacımız var. Bugün şehirlerarası seyehat izne tabi tutuldu yarın sokağa çıkma yasağı da gelebilir. Bu yetimlere el uzatmamız için son fırsat olabilir. Bir ailemize gıda ve hijyen destek paketimizin maliyeti 230 TL dir. Bağış yapacağınız aile sayısına göre aşağıdaki iban numarasına yardımlarınızı bekliyoruz. (Dileyen bağışçılarımız alışveriş yaptığımız firmaya kredi kartı kullanarak da destek sağlayabilirler. 230 TL lik paketimizin içinde: Sıvıyağ 5 kg, Şeker 5 kg, Çay 1 kg, Zeytin 2 kg, Tuz 1.5 kg, Salça 1 kg,  Makarna 5 kg, Helva 1 kg, Renkliler için matik 6 kg, Elde yıkama deterjanı 2 kg, Bulaşık deterjanı 3 kg  Sıvı el sabunu 1 kg, Lütfen en sıkıntılı günlerde YETİM çocuklarımızı da düşünelim... Birlikte bu günleri sağlıkla atlatalım inşallah. Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ziraat Bankası Hesap no: 0183-63948622-5008 IBAN:TR730001000183639486225008" dedi

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler