Başkan Karakuş,’ Yeni Malatya Spor Sahipsiz Değildir ’

Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden ve geçtiğimiz hafta 3 puanı silinen Yeni Malatya Spor için, Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş bir açıklama yaptı.

Yöneticilerin daha duyarlı olması yönünde tepkilerini dile getiren Başkan Karakuş, “ Süper Lig tecrübemizde yanlış yönetim sayesinde bir alt lige düştük. Keza şu anda da farklı bir şey yok gibi. Malatya Valimiz Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. Saolsunlar kulüp başkanı Ahmet Yaman ve yönetimi mi, yoksa Kulüp Başkanı Valimiz ya da Büyükşehir Belediye Başkanımı” şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Adil Gevrek ve yönetiminin yargılanacak olmasından dolayı da düşüncelerini aktaran Başkan Karakuş, “Geç kalınmış bir olay. Malatya Valimiz keşke Malatya’ya daha erken gelmiş olsaydı. Haberlerden okuduğumuz ve tv den izlediğimiz kadarıyla Valimiz hesap soracak. Sorulması da gerekir. Süper ligde Adil Gevrek’i ne başkanlıktan edebildi şehrin ileri gelenleri nede hesap sorulabildi. Yeni Malatyaspor ortak paydamız. Kimse bir kuruşunu yemiş, adalet önünde hesap vermesi gerekir. Dün itibari ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ödemeler konusunda Antalya kampında görevlendirdiği arkadaş tarafından ödemelerinin gerçekleştirilmesi hakikaten takdire şayandır. Partim ve tüm yönetim kurulum adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu takım bu sene ligde kalıcılığı gerçekleştirilirse ve bu kadar borç batağına sokan şahıslar adalet önünde hesap verirse, birlik beraberlik sağlanmış olur kanaatindeyim. “ dedi.

Tüm taraftarları şehrin ileri gelenleri ile birlikte, birlik ve beraberliğe çağıran TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, “ Kendi sahamızda ayın 15’ine Bodrum spor ile karşılaşacağız. Yeni bir heyecan geldi. Yılmaz Vural Hoca. Ve o gün inanıyorum ki, takıma destek amaçlı herkes tüm taraftarlarımız stadı ful doldurup, gereken desteği verecektir. “ ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler