Canlı Kurban Kilogram Fiyatları Açıklandı

Kurban Bayramı için büyükbaş hayvanlarda canlı et fiyatları belirlendi. Bu anlamda Randımanlı tosun fiyatı canlı kilogram olarak 25 TL olarak açıklandı.

Canlı Kurban Kilogram Fiyatları Açıklandı
Kurban Bayramı için büyükbaş hayvanlarda canlı et fiyatları belirlendi. Bu anlamda Randımanlı tosun fiyatı canlı kilogram olarak 25 TL olarak açıklandı.
 
 
31 Temmuz'da idrak edilecek olan Kurban Bayramı için Malatya kırmızı et üreticileri birliği tarafından büyükbaş kurbanlarda fiyat aralığı açıklandı. Birlik binasında bir açıklama yapan Birlik başkanı Mehmet Taneli; "Bilindiği gibi 31 Temmuz 2020 Cuma Günü Mübarek Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan bir pandemi süreci var. Öncelikle kurban kesecek kardeşlerimizin kurban kesim alanlarında çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz. Kesim alanlarını hazırlayacak olan arkadaşlarımızın da yine öncelikle bu konuyu dikkate alarak kurban satış, kesim ve hizmet alanlarını bu sürece göre hazırlamalarını temenni ediyoruz. Kurban kesecek vatandaşlarımızın hiçbir hastalık korkusu yaşamadan hijyen kurallarına dikkat ederek, eldiven ve maske kullanarak alanda bulunmasını istiyoruz. Üreticilerimiz randevu sistemi şeklinde müşterilerini saat vererek buna göre çağırmalarını kalabalık alan oluşturulmamasını istiyoruz. Bayramın pandemi süreci ile sekteye uğratılmaması için bu konulara özellikle dikkat edilmesini istiyoruz.
 
Diğer yandan Biz Kırmızı Et Üreticileri Birliği olarak büyükbaş hayvan fiyatlarını da belirledik. Bu fiyat belirlememizde de hem üreticilerimizin, hem de kurban kesecek kardeşlerimizin uygun fiyatla kurbanlarını kesmelerini arzu ediyoruz. Bu nedenle Büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatlarını bayram öncesi açıklama gereği duyduk. Bu amaçla, kurban bayramında kesilecek Büyükbaş hayvan fiyatlarını şu şekilde belirledik. Randımanlı tosun fiyatı canlı kilogram olarak 25 TL, Ham düve canlı kilogram fiyatı 23  TL, İnek Fiyatı da 21 TL olarak yapılan istişareler neticesinde uygun görülerek  belirlenmiştir.
 
Şimdiden bütün kardeşlerimizin Kurban Bayramını kutluyor, İslam alemine hayırlar getirmesini, İslam dünyasında yaşanan zulümlerin son bulmasını temenni ediyor hayırlı bayramlar diliyoruz." dedi.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler