Çilesiz Caddesi Mazi Yürüyüş Yolunun İçler Acısı Hali

Yeşilyurt Belediyesi ,çevre temizliği konusunda çalışmaların zamanında yapılmaması ve yapılan çalışmaların yetersiz kalması nedeniyle her geçen gün tepki alıyor.

Tecde yürüyüş yol üzerinde geçtiğimiz gün zamanında toplanmayan çöpler ve temizlenmeyen çöp konteynırları haberimizin ardından çöpleri toplayıp çöp konteynırlarını temizleyen Yeşilyurt Belediyesi, Dünkü etkili olan fırtına nedeni ile çilesiz caddesi Mazi yürüyüş yolu tamamen otlar la kapanarak sağlıklı yürüyüş için yürüyüşe çıkan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında Yeşilyurt Belediyesine tepki vererek neden bu yollar temizlenmiyor diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Çilesiz Caddesi Mazi Yürüyüş yolu üzerinde bulunan yabancı otların temizlenmemesi sonucu kuruyan  otlar rüzgarın da etkisiyle yürüyüş yolunu kapattı.  Sağlıklı yürüyüş için çıkan vatandaşlar kuru otlar ve toz içinde yürümek zorunda kaldı. Yürüyüşe çıkan vatandaşlar yürüyüş yolu üzerinde gördükleri tozları ve kuru otları sonucu rahatsızlıklarını dile getirdiler. Toz toprak içinde yürüyüş yapmanın ne kadar sağlıklı olduğunu  belirten vatandaşlar “  yetkililerin bu noktada duyarsız davranışları bizim sağlığımıza zarar veriyor. Sonuçta sağlığımız için yürüyüşe çıkıyoruz,bu toz toprak içinde ne kadar sağlıklı yürüyüş yapabiliriz . Belediyenin çok daha duyarlı olmasını bekliyoruz “ dediler. Sadece belli bazı noktalarda yapılan çalışmaların ara sokaklara yansımadığını da dile getiren vatandaşlar Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a tepkilerini dile getirdiler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler