Dilekli Sakinler: Keşke Büyükşehir Olmasaydık video

Geçtiğimiz aylarda Yeşilyurt Dilek Mahallesinde sürüler halinde dolaşan köpeklerin korku yarattığını gündeme getirmiştik. Dilek mahalsinde yaşanan sıkıntı artarak devam ederken, mahalle sakinleri dışarıya adım atmaktan korkar oldu.

Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi köpek sürüsüyle mücadele ediyor. Geçtiğimiz Ekim ayında, Dilek mahallesinde sürüler halinde gezen köpekleri gündeme taşımıştık. Gelinen süreçte sokak ve caddelerde başıboş ve sürüle5r halinde gezen köpeklerden mahalle sakinleri illallah etmiş durumda. Mahalle sakinleri dışarıya adım atamayacak durumda. Görüntüye yansıyan karelerde bunu doğrular nitelikte. ATM'den para çekmek isteyen bir mahalle sakini, sürüler halinde sokak ortasında bekleyen köpekleri görünce ATM başına gidemiyor. Köpekleri korkutarak kaçırtmaya çalışan mahalle sakini, banka ATM'sinden parasını çekebiliyor. 
 "HİZMET YOK İLGİ YOK"
Mahalle sakinleri ise duruma tepki göstererek; "Neden belediyeler birleştirildi, neye lazımdı büyükşehir olmak? Dilek belediyelikken bu sıkıntıları göremezdik. Belediyemiz çalışıyordu. Aylardır sesimizi basın aracılığıyla duyurmaya çalışıyoruz. Köpek sürüleri azalacağına daha da artmış durumda. Bu ilde bir yetkili yok mu bu sorunu çözecek? Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız kapsının önüne çıkamıyor korkudan. Geceleri havlama ve uluma seslerinden uyuyamıyoruz." diyerek ilgisizlikten dert yandılar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler