İSMAİL AYDIN'DAN EVDE KAL ÇAĞRISI

Yeşilyurt CHP Meclis üyesi İsmail Aydın, Koronavirüsle mücadelede vatandaşlara evde kalmaları ve mümkün olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve kıs zaman içerisinde birçok ülkeye yayılan (Kovid-19) koronavirüs, ülkemizde de görülmesinin ardından uyarı ve tedbirler en üst düzeyde. Yeşilyurt CHP Meclis üyesi İsmail Aydın'da yapılan bu uyarı ve önlemlere vatandaşların önemle dikkat etmesi yönünde çağrıda bulundu. 
Virüs'ün hafife alınmaması gerektiğini ifade eden Aydın; "Kısa zamanda yayılan ve çok tehlikeli olan bu virüse karsı toplumsal olarak tedbiri elden bırakmamalıyız. Eğer tedbirler elden bırakıldığı zaman dünyada örnekleri var İtalya ve İspanya örnekleri gibi ölüm oranları daha fazla artar ve sağlık sistemi ciddi sıkıntı içerisine girer. Bu durumu yaşamamak için bizlerde vatandaş olarak evlerimizde kalmalıyız ve virüsün yayılmasının önüne geçmeliyiz. Ama takip ettiğimiz kadar Malatyalı bazı vatandaşlar durumun ciddiyetinin farkında değilmiş gibi sokağa çıkıyor. Kaldırımlar tıklım tıklım. Uzmanların uyarılarında olan "mesafe" aralığı yok. Vatandaş neredeyse yan yanan yürüyor. Lütfen virüs ile baş edebilmemiz için evinizde kalın, bu illeti ancak el birliğiyle yenebiliriz" dedi.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler