Karanlık Dere Mahalle sakini Öztürk Cumhurbaşkanımız Rüyada gördüm

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Karanlıkdere köyü Gücük mezrasında heyelan nedeniyle 13 ev boşaltıldı.Mahallede yaşayanlar yardım bekliyor.

Doğanşehir ilçesine bağlı Karanlıkdere köyü Gücük mezrasında heyelan nedeniyle 13 evin boşaltılmasına neden olurken, köyde büyük korku yaşanmıştı. Mahalle sakinleri ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım bekliyor.
 
 
 
“Başkan Erdoğan'a şiir yazdı ve okuyarak yardım bekliyor”
 
Doğanşehir ilçesine bağlı Karanlık dere köyü Gücük mezrası Mahalle sakinlerinden 66 yaşındaki Mehmet Öztürk geçtiğimiz yıllarda köyümüzde heyelan olması nedeniyle evlerimiz boşalttık. 7 yıldır mahallemizde oturuyoruz. 8 kişilik aileme bakıyorum geçim için tek olan şeyimiz hayvancılık işiyle uğraşıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve İşçileri Bakanımız Süleyman Soylu ’ya sesleniyorum ben onlara güveniyorum dedi. 66 yaşındayım bundan önceki Hükümetlerin hepsini gördüğünü ifade eden Öztürk Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit ve İsmet İnönü’n zamana kadar gördüm, şimdi bakıyorum 2021 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise Türkiye cumhuriyetini Paris etti. Dünya liderlerine örnek oluyor, Önce Allah'ımıza sonra ’da Tayyip Babamıza güveniyoruz. Bizi mağdur etmeyecektir Heyelandan dolayı evlerimiz yıkıldı bizlere yeni yer gösterecektir, 20 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy veriyoruz  .Doğanşehir ilçesine bağlı Karanlık dere köyü Gücük mezrası yaşayan Mehmet Öztürk daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın için yazdığı şiir okuyarak yardım talebinde bulundu yazdığı şiir yeni girdim 66 yaşına birden bire geldi afet bizim başımıza, 8 nüfus kalmış Orta’da fakirlik sarmış benim boyuma. Bize yetiş Tayyip Baba yazdığı şiir okuyarak gözyaşlarına engel olamadı. Yetkililerden yardım istedi. Bize yardım edin mahalle sakinleri olarak mağduruz hava bulut gelince mahalle sakinleri olarak nöbet tutuyoruz uyumuyoruz heyelan olursa diye devamlı bekliyoruz Ailemiz ve hayvanlarımız var uçurum kenarında yaşadıklarını belirten Mehmet Öztürk şeklinde konuştu
 
 
 
“Rüyamda gördüm İnşallah Mahallemize gelir”
 
Mahalle sakinlerinden olan 78 yaşındaki Ali Öztürk ise Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Karanlıkdere köyü Gücük mezrasında heyelan oldu. Devletimiz ve milletimiz geldi Devlet geldi, kışa kalmadan evleri yapılsın dediler. Burada yer tespiti yaptılar ama sonra kimse geldi. 7 yıldır burada deprem konteynerinde yaşıyoruz, 7 kişilik aile nasıl burada yaşayacak biz yaşamaya çalışıyoruz. Suyumuz yok duş alamıyoruz ateşimiz yok çok zor durumdayız. Biz mahalle sakinleri olarak önce Allah'ımıza sonra Tayyip Baba’ya güveniyoruz.  Havaya bulut gelince biz çok korkuyoruz yağmur yağdığı zaman ise sabaha kadar nöbet tutarak bekliyoruz, çocuklarımız evlerimizde bizlerde bekliyor yağmur yağdığı zaman suları dışarıya atıyoruz kürek ve kazmalar elimizde yağmur sular gelmesin diye çalışıyoruz dedi.
 
 
 
 
 
Rüyasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı gördüğünü söyleyen Öztürk Mahallemize gelerek bizim sorun ve sıkıntılarımız çözdüğünü gördüm. Sabah eşime anlattım o da mutlu oldu, inşallah bizim sıkıntılarımız biran önce çözüm bulunur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum İnşallah rüyam gerçek olur,
 
 
 
“Havaya bulut gelince korkuyorum bize yardım edin”
 
Mahalle sakinlerinden Fadime Öztürk ‘Havaya bulut gelince yağmur yağdığı zaman içerden dışarıya çıkıyorum acaba bir yer gitti mi heyelan oldu mu diye merak ediyorum. İmkânları olanlar gitti bizimde paramız olmadığı için buradayız, Rüyamda Akarsu gördüm  İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yine seçimlerde kazanacak bizim geçim kaynağımız hayvanlarımız inek beslediğini söyleyen Fadime Öztürk uçurum kenarında hayvanlarımıza bakıyorum inşallah yağmur yağmaz ağırın önüne rotum döşedik yağmur sular oradan gitsin ve heyelan olmasın diye inşallah olmaz ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler