Malatya neden geride kaldı? Geçit açıkladı!

31 Mart seçimlerine sayıl günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, konut yapımında diğer illere göre geride kalan Malatya’nın durumunu değerlendirdi. Geçit, bunun nedenini yerinde dönüşüme olan talebin yüksek olmasına bağladı.

Çukurdere Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit,  hizmet konusunda dersine iyi çalıştıklarını vurguladı.

 

“BOSTANBAŞI VE YAKINCA’NIN BİTMİŞ OLMASI GEREKİYORDU”

Geçit,

 

“ AFAD yetkilileri ile yapılan görüşmelerde dedik ki 2 yılda 6 Şubat depremine ilişkin tüm olumsuz sonuçları ortadan kaldıracağız. Bu iddialı bir söz ve bu sözü Cumhur İttifakı adayları olarak gerçekleştireceğiz. Bakırcılar Çarşısı, Kasap Pazarı ve Akpınar çarşısı 1 yıl içinde hizmete girecek. 1 yılda 55 bin konut teslim edilecek. Malatya’da konut sayısı diğer illere göre az teslim edildi şeklinde bir eleştiri geliyor. Diğer illere göre Malatya’da yerinde dönüşüm talebi çok fazla. Böyle olunca sanki Malatya’da az konut yapılmış gibi gösteriyor. Bu doğru değil. Evet, yerinde dönüşümü hızlandırabilirdik ama ne yazık ki belediyeler arasında bir uyumsuzluk söz konusu. Bugün Bostanbaşı ve Yakınca’nın bitmiş olması gerekiyordu. İnşallah bizler bu konuları hızlandıracağız. Yolun altı ve üstü arasındaki gelişmişlik farkı çok önemli. Bizler ilçemizin her mahallesine eşit hizmet götürmeye söz verdik ve bu sözümüzü de tutacağız. Allah’ın izniyle yapacağımız hizmetler ile üç yıl sonra bambaşka bir Kiltepe göreceksiniz”

dedi.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler