Minik şampiyon Melike GÜLŞEN Belediye Başkanlık Koltuğunu kaptı.

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR geçtiğimiz hafta ilimizde düzenlenen, online Kata derece yapan ve Malatya da ilk ve tek Boğaziçi Uluslar arası şampiyonu Melike GÜLŞEN’i makamında misafir etti.

Malatya Altın adamlar spor kulübünün başarısını tebrik eden, CINAR bu küçük yaşta karate sporu mücadele eden ilimizde derece kazanan tüm çocukları tebrik ederek, hediye paketi ikram etti.
Şimdiye kadar İlimizde yaşında tek ve ilk Boğaziçi Uluslar arası derece yapan, Melike GÜLŞEN’e Makam Koltuğunu Mehmet ÇINAR devir etti. Bir Şampiyona, makam koltuğunu devir etmenin mutluluğunu ifade eden ÇINAR, ilimizde ve Yeşilyurt ilçemizde bir tek şampiyon olması bizleri çok onurlandırdı ve Mutlu etti dedi.
Altın Adamlar spor kulübü Antrenörü Sedat TURGUT, misafirperverliğinden ötürü Mehmet ÇINAR’a teşekkür ederek, bu pandemi sürecinde bizleri kabul ettiğiniz için ben ve velilerim ve de öğrencilerim adına çok teşekkür ederiz. Devlet büyüklerin bizleri kabul etmesi, hediye ikramları ile gönüller alması çocuklarımızın hem mutlu etmekle beraber ufkunu açmaktadır. Bugün küçükleri yarının büyükleri olan bu çocuklar sizlerin bu davranışlarını örnek bilip yarın bir gün kendilerinden gelen sonraki nesillere bu güzellikleri aktaracaktır. Belki içlerinden biri Belediye Başkanı olacaktır. Tekrardan bizleri kabul ettiğiniz için çok Teşekkür ederiz. Dedi.
Milli sporcumuz aynı zamanda beden eğitimi bölümü okuyan, sporcumuz Caner AYGÖREN, belediye başkanın davetinden ötürü teşekkürlerini ifade ederek, Bu günün anlam ve önemine değindi. 
Boğaziçi Uluslar Arası şampiyonumuz, Barguzu Orta Okul öğrencimiz, Melike GÜLŞEN ise Makam koltuğuna oturmanın heyecanı yaşarken, duyduğu mutluluk gözlerinden okunuyordu. Bir günlüğüne de olsa Başkan Koltuğunda oturmaktan, mutluluk duyduğunu ifade eden GÜLŞEN, Mehmet ÇINAR’a başta kendilerini davet ettiği için teşekkür ederek, bundan sonraki görevinde, ÇINAR’a başarılar diledi.
Program çocuklara hediye paketi ve satranç takımı hediye edilerek son buldu.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler