SAVCI YAKININA ÖZEL HİZMET

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi Akın caddesinde yapılan Alt yapı ve kanalizasyon yenileme çalışmasının sadece savcı yakını olduğu bir aile için götürüldüğü iddia edildi.

Malatya Su ve Kanalizasyon birimine bağlı ekipler Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi Akın Caddesi üzerinde kanalizasyon çalışması başlattı. Yapılan çalışmaların sadece bir ev için başlatıldığı, ihtiyacı olan ve kanalizasyon bağlantısı bulunmayan evlerin teğet geçildiği iddia edildi.  
 Konu ile ilgili cadde sakinleri Hasan Ekici; "Adamın oğlu savcı diye sadece evine kadar yapılıyor, buradan diğer tarafta 15 tane ev var, 15 tane evin hiçbir eve hizmet gitmiyor. Doğalgaz geldi oraya kadar. Şimdi alt yapı geliyor buraya kadar. Eğer burası Malatya merkeze bağlıysa, 100 metre ileriside merkeze bağlı. Neymiş? Turan dayının oğlu savcıymış. Bizim oğlumuz savcı, hakim olmadı diye evlerimize alt yapı gelmeyecek mi?"
 MUHTAR SEÇİMLERİNDE OYUMUZ ONA
Başka bir mahalle sakini ise; "Turan dayımdan Allah razı olsun. Ana şebekeyi getirdi gelecek muhtar seçimlerinde oyumuz ona. Bu adam hizmet yaptı, her iş elinden geliyor. Doğalgaz'ı getirdi kanalizasyonu getirdi. Oğlu savcı diye hizmet geldi, biz kimiz ki garibanız vur sırtına" dedi.
 YOLUMUZ UZADI
 Mahalleye alt yapı gelecek diye yollarının uzamasına razı olan mahalle sakinleri; "Kanalizasyon gelecek diye yollarımızın uzamasına razıydık ama bunlar şahsa göre  kanalizasyon getiriyorlar. AK Parti'ye bizlerde oy verdik. Çalışma yarı yola kadar geliyor  sonra 'başka şirkete vereceğiz' diyerek bizleri uyutmaya çalışıyorlar. Neden yarıya kadar geliyor da bize gelmiyor.?" Diyerek sitemlerini ilettiler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler