TİNGADER,DEN BBP ZİYARET

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu üyeleri Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu. “Basın mensuplarımız çok önemli bir görev icra ediyorlar.” Diyen BBP İl Başkanı Karaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tüm İnternet ve Gazeteciler Derneğini faaliyetlerini yakından takip ediyoruz dedi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman; “Basın mensuplarımız siyasetçilerle vatandaşı buluşturan sorun ve sıkıntılarını dile getiren gazetecilik mesleği dördüncü kuvvettir. Geçtiğimiz aylarda Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Mustafa Desteci’nin katılımıyla Battalgazi Kongre Kültür Merkezinde İl Başkanlığı Kongresinde bize oy veren gerek yönetim kurulu üyeleri olsun gerek delegeler desteği ile il başkanlığı seçimini kazandık. Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nu mirasına, davasına BBP olarak kapı kapı gezerek, vatandaşlarımıza partimizin misyonunu, vizyonunu anlatacağız. Cumhur ittifakı olarak her zaman milletimizin ve devletimizin yanındayız” şeklinde konuştu.
Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasına hizmet ettiklerini ifade eden, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan; “Geçtiğimiz aylarda BBP genel başkanı Mustafa Desteci’nin katılımıyla muhteşem bir kongre gerçekleştirdiniz. Büyük Birlik Partisi’ne gönül vermiş dava adamları kongreye katılarak sizi ve yönetim kurulunu seçtiler, yeni görevinizde TİNGADER olarak başarılar diliyoruz” dedi.
TİNGADER Ailesi Olarak Gerçek Basın Emekçilerinin Hakkını Koruyacağız 
“TİNGADER Malatya şubesi olarak siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderlerini ziyaret ederek derneğimiz hakkında bilgi veriyoruz ve istişarelerde bulunuyoruz. Sahada çalışan gerçek gazetecilerin hakkını koruyabilmek için TİNGADER şubesini açtık. Gazeteci üyelerimizle beraber ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hükümet bir an önce internet basın yasasının çıkması gerekiyor. Merdiven altı internet sitesi açıp iş yerinde, evinde gelen iki tane maili girerek, gerçek sahada çalışan gazetecilerin hakkını yedirmeyiz. TİNGADER ailesi olarak üyelerimizin ve emekçi basın meslektaşlarımızın hakkını koruyacağız.” ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler