YEŞİLYURT BELEDİYESİ TEMİZLİK GÖREVLİLERİNİ UNUTMADI

Yeşilyurt Belediyesi tarafından koronavirüs ile mücadele kapsamında büyük bir özveri ile çalışan temizlik görevlilerine maaşları haricinde ikramiye verilecek.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyayı kasıp kavuran (kovid-19) koronavirüs ile mücadele etkin bir şekilde devam ediyor. Bu mücadelede önemli rol oynayan belediyelere bağlı temizlik ekipleri üstün bir çaba ile salgını bitirme noktasında gayret gösteriyorlar. Onların bu gayret ve çalışmasını gören Yeşilyurt belediyesi, kendi personellerine maaşları haricinde ikramiye ödeme kararı aldı. Alınan kararla birlikte temizlik görevlilerine ekstra ücret ödenecek. 
Ücretlerin temizlik görevlileri tarafından sevinçle karşılandığını ifade eden Yeşilyurt Belediyesi Temizlik işleri müdürü Osman SAĞDIÇ; "Ben ve temizlik personelimiz para gözetmeksizin canla, başla virüsü temizlemek, salgını önlemek adına mücadele içerisindeyiz. Bu bilinçle görevlerimizi ifa ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Öncelikle bu verilen ikramiyelerden ötürü belediye başkanımız Mehmet Çınar'a, sonra bu konuda emeği geçen herkese ve mücadelede canla başla çalışan mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler